CrossFit is onze core business. Je kunt bij CrossFit Noordkade zeven dagen in de week CrossFit beoefenen. Omdat CrossFit een uitdagende sport is met elementen uit andere sporten bieden we ook Olympisch gewichtheffen, Gymnastiek en Strongman aan. Voor kinderen en tieners zijn er de CrossFit Youngster en gewichtheffen voor youngsters lessen.

In deze lessen werk je heel gericht aan je technische vaardigheden om gevraagde bewegingen binnen het Olympisch gewichtheffen, Gymnastiek of Strongman te verbeteren. Hier heb je direct profijt van in de CrossFit lessen en helpt je om een allround atleet te worden.

 

Omdat je pas een goed beeld kan vormen van CrossFit en welke resultaten het geeft, sluiten nieuwe leden altijd een abonnement af voor drie maanden. Na drie maanden weet je of CrossFit iets voor jou is en voor jou werkt. Na deze drie maanden is het mogelijk om je lidmaatschap maandelijks op te zeggen.

 

Onze abonnementen

On-Ramp 

Voordat je kunt starten met CrossFit is het verplicht om de On-Ramp programma te volgen. Een On-Ramp programma houdt in dat we je klaarstomen om met CrossFit te gaan beginnen. Je leert de basisbewegingen die nodig zijn om CrossFit goed te kunnen beoefenen. Een ON-RAMP programma bestaat uit vier lessen van één uur.

Na het volgen van het ON-RAMP programma ben je helemaal klaargestoomd om aan de reguliere CrossFit lessen deel te nemen.

CrossFit

Je kunt bij CrossFit Noordkade één keer, twee keer, drie keer of onbeperkt per week CrossFit beoefenen.

Youngsters + Youngster gewichtheffen

Het Youngsters programma is speciaal ontworpen om kinderen meer te laten bewegen, zelfvertrouwen op te bouwen, werken in een team en – het meest belangrijke – plezier te hebben! CrossFit Youngsters maakt op een leuke manier kinderen sneller, sterker en fitter!

Speciality lessen ( Gewichtheffen, Strongman en Gymnastiek )

Wil je naast CrossFit één keer per week deelnemen aan een les Olympisch gewichtheffen of Gymnastiek? Dan is dit mogelijk bij een abonnement vanaf 2 keer per week!

Lunch Break WOD

‘Hoe chill zou het zijn om in de lunchpauze een half uur volle bak te sporten en daarna weer fris en fruitig naar je werk te gaan?’ Dat is mogelijk bij CrossFit Noordkade! Laat het jouw werkgever weten!

 

Ervaring?

Ben je een ervaren CrossFitter? Klik dan hier en schrijf je meteen in voor een proefles. Aan de hand van deze les kan de coach beoordelen of je kunt doorstromen naar de reguliere CrossFit lessen. Is dat niet het geval, dan adviseren we je de beginnerscursus On-Ramp programma te volgen.