CrossFit

CrossFit is erop gericht om jou zo snel, sterk en fit mogelijk te maken. CrossFit workouts bestaan uit een grote variatie van functionele bewegingen die op een hoge intensiteit worden uitgevoerd. De bewegingen zijn functioneel, wat betekent dat je ze ook in je dagelijks leven uitvoert. Denk hierbij aan boodschappen tillen, fietsen, gooien, springen, duwen, rennen etc. Functioneel fit worden en hiervan het effect in het dagelijks leven ervaren, wie wilt dat nou niet?

CrossFit is een combinatie van de meest effectieve oefeningen uit het gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. 
Daarnaast daagt CrossFit je mentaal uit door middel van hoogwaardige technische oefeningen en workouts waarin enorm veel variatie van bewegingen worden gebruikt. 
De combinatie van het functioneel fit worden met de mentale weerbaarheid zorgt voor het bereiken en handhaven van een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.

Je kunt bij CrossFit Noordkade één keer, twee keer, drie keer of onbeperkt per week komen sporten. Wanneer je nog geen CrossFit ervaring hebt volg je eerst de On-Ramp cursus om alle technieken aan te leren. 

Wil jij erachter komen of Crossfit echt iets voor jou is? Vraag een gratis proefles aan en maak kennis met de coaches en de community van CrossFit Noordkade!