CrossFit

Bij CrossFit Noordkade Veghel is alles erop gericht om jou zo snel, sterk en fit mogelijk te maken. CrossFit bestaat uit een grote variatie van functionele oefeningen die op een hoge intensiteit worden uitgevoerd. De oefeningen zijn functioneel, wat betekent dat je ze ook in je dagelijks leven uitvoert. Denk hierbij aan boodschappen tillen, fietsen, gooien, springen, duwen, rennen etc. Functioneel fit worden en hiervan het effect in het dagelijks leven ervaren? Wie wil dat nou niet!

CrossFit daagt ook mentaal uit door middel van hoogwaardige technische oefeningen en workouts met enorm veel variatie. Je kunt je blijven ontwikkelen en uitdagen en alle workouts zijn op- en af te schalen naar jouw niveau.

De combinatie van het functioneel fit worden met de mentale weerbaarheid zorgt voor het bereiken en handhaven van een zo goed mogelijke kwaliteit van leven.

Je kunt bij CrossFit Noordkade Veghel één keer, twee keer, drie keer of onbeperkt per week komen sporten. Wanneer je nog geen CrossFit ervaring hebt volg je eerst de On-Ramp cursus om de basis oefeningen aan te leren.

Wil jij erachter komen of Crossfit echt iets voor jou is? Vraag een gratis proefles aan en maak kennis met de coaches en de community van CrossFit Noordkade Veghel!