De gym

Sporten op de hipste plek in Veghel in de coolste sport die uitdaagt om het beste uit jezelf te halen?! Dat kan bij CrossFit Noordkade!

CrossFit Noordkade is de eerste officiële CrossFit gym in Veghel. CrossFit combineert bewegingen uit het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en atletiek tot een effectieve workout van één uur die je iedere keer weer uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Bij CrossFit gebruiken we alleen functionele bewegingen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt in combinatie met tools zoals de halter, kettlebell, springtouw, roeier en andere middelen om sterker, krachtiger en fitter te worden.

We werken in kleine groepen tot acht personen om jou optimale begeleiding en aandacht te kunnen bieden. CrossFit is voor iedereen, mits je zelf de motivatie hebt om iedere workout tot het gaatje te gaan. En het leuke is, CrossFit is ook een wedstrijdsport. Dus heb je ambitie dan kun je meedoen aan wedstrijden op je eigen niveau.

 

Wat maakt CrossFit uniek?

CrossFit is een supertoffe en uitdagende sport zoals je hebt kunnen lezen. Maar wat maakt CrossFit uniek? Doordat je in kleine groepen tot acht personen sport haal je het uiterste uit jezelf. Er wordt vaak gewerkt in tweetallen zodat je elkaar kan enthousiasmeren en motiveren, hoe zwaar het ook is. De workout vertaalt zich altijd in een score waarmee je jezelf kan meten met andere atleten in de gym en werken we hiermee aan een gezond competitiegevoel. Wat ook leuk is dat sommige workouts wereldwijd precies hetzelfde zijn. Zo kun je jouw score meten met atleten over de hele wereld! Dit draagt bij aan een gemeenschapsgevoel wat het leuk maakt om iedere keer met frisse energie de gym in te stappen en te sporten. Waarschuwing: CrossFit is verslavend, weet waar je aan begint! 😉

We kunnen nog veel meer vertellen over CrossFit, maar het beste is om het zelf te ervaren. Is je interesse gewekt, schrijf je dan hier in voor een gratis proefles!