Sporten in de hipste gym van Veghel? Dat kan bij CrossFit Noordkade Veghel!

CrossFit Noordkade Veghel is de eerste en enige officiële CrossFit gym in Veghel. CrossFit combineert oefeningen uit het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en atletiek tot een effectieve workout van één uur die je iedere keer weer uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Bij CrossFit gebruiken we alleen functionele oefeningen. We gebruiken hierbij tools zoals de halter, kettlebell, springtouw en roeier om sterker, krachtiger en fitter te worden.

In onze prachtige gym aan de Noordkade werken we in kleine groepen om je optimale coaching en persoonlijke aandacht te kunnen bieden. CrossFit is voor iedereen, mits je zelf de motivatie hebt om iedere training tot het gaatje te gaan. CrossFit is ook een wedstrijdsport. Je kunt meedoen aan CrossFit wedstrijden op je eigen niveau.

Wat maakt CrossFit uniek?

Doordat je CrossFit beoefent in kleine groepen met professionele coaching haal je het beste uit jezelf. In de CrossFit les wordt vaak gewerkt in tweetallen zodat je elkaar kan enthousiasmeren en motiveren, hoe zwaar het ook is.

De CrossFit workout vertaalt zich altijd in een score waarmee je jezelf kan meten met je mede-sporters. We werken hiermee aan een gezond competitiegevoel. Wat CrossFit ook leuk maakt is dat sommige workouts wereldwijd precies hetzelfde zijn. Zo kun je jouw score meten met sporters over de hele wereld! We organiseren ook met regelmaat leuke CrossFit wedstrijden. Natuurlijk om je fitheid te testen, maar ook voor de gezelligheid en klets na afloop.

Waarschuwing: CrossFit is verslavend, weet waar je aan begint! 😉

We kunnen nog veel meer vertellen over CrossFit, maar het leukste is om het zelf te ervaren. Is je interesse gewekt, schrijf je dan hier in voor een gratis proefles bij CrossFit Noordkade Veghel!