De gym

Sporten op de hipste plek in Veghel in de coolste sport die uitdaagt om het beste uit jezelf te halen?! Dat kan bij CrossFit Noordkade!

CrossFit Noordkade is de eerste en enige officiële CrossFit locatie in Veghel. CrossFit combineert bewegingen uit het Olympisch gewichtheffen, gymnastiek en atletiek tot een effectieve workout van één uur die je iedere keer weer uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Bij CrossFit gebruiken we alleen functionele bewegingen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt in combinatie met tools zoals de halter, kettlebell, springtouw, roeier en andere middelen om sterker, krachtiger en fitter te worden.

We werken in groepen tot tien personen om jouw optimale begeleiding en aandacht te kunnen bieden. CrossFit is voor iedereen, mits je zelf de motivatie hebt om iedere workout tot het gaatje te gaan. En het leuke is, CrossFit is ook een wedstrijdsport. Dus heb je ambitie, dan kun je meedoen aan wedstrijden op je eigen niveau.

 

Wat maakt CrossFit uniek?

Doordat je in groepen tot maximaal tien personen sport haal je het beste uit jezelf. Er wordt vaak gewerkt in tweetallen zodat je elkaar kan enthousiasmeren en motiveren, hoe zwaar het ook is.

De workout vertaald zich altijd in een score waarmee je jezelf kan meten met andere atleten in de gym. We werken hiermee aan een gezond competitiegevoel. Wat ook leuk is dat sommige workouts wereldwijd precies hetzelfde zijn. Zo kun je jouw score meten met atleten over de hele wereld! Dit draagt bij aan het gemeenschapsgevoel wat het leuk maakt om iedere keer met frisse energie de gym in te stappen en te sporten. We organiseren ook met regelmaat leuke CrossFit wedstrijden. Natuurlijk om je fitheid te testen, maar ook voor de gezelligheid en klets na afloop.

Waarschuwing: CrossFit is verslavend, weet waar je aan begint! 😉

We kunnen nog veel meer vertellen over CrossFit, maar het beste is om het zelf te ervaren. Is je interesse gewekt, schrijf je dan hier in voor een gratis proefles!