Personal Training

Personal training bij Crossfit Noordkade
by Luuk Pennycott

Mijn naam is Luuk Pennycott, ik ben 30 jaar oud en woon in Vught. Tijdens mijn militaire training ben ik in aanraking gekomen met CrossFit en sindsdien wil ik niets anders. Samen met mijn goede vriend en zakenpartner Gabor Martens heb ik in 2020 CrossFit Noordkade in Veghel opgericht waar we in groepsverband mensen begeleiden naar een gezonde levensstijl. 

Vanuit mijn persoonlijke motivatie om mensen te helpen die de stap durven te nemen naar een gezondere levensstijl ben ik begonnen met 1 op 1 begeleiding ofwel personal training.

 

“1 op 1 werken aan jouw persoonlijke doelen”

 

Waar ik vandaan kom...

In 2010 begon voor mij het avontuur binnen defensie en dus ook mijn militaire training. Vanuit diverse operationele functies ben ik binnen defensie gaan werken als Sport/IBT instructeur en heb ik mijn CIOS diploma behaald. 

Vanuit deze basis heb ik geleerd wat sport is, wat het voor iemand kan kan doen en hoe je dit op een juiste manier kunt toepassen. Dit heeft mij dan ook getriggerd om mezelf verder te verdiepen in verschillende trainingsprincipes en het menselijk lichaam. Hiervoor heb ik een opleiding gevolgd Milo Education.

 

“Veilig en verantwoord werken aan jouw vitaliteit”

 

Naast mijn werkzaamheden bij defensie en als Crossfit trainer ben ik in mijn vrije zelf een fanatieke Crossfit atleet. Sinds 2010 ben ik actief bezig met het verleggen van mijn eigen sportieve grenzen, heb ik deelgenomen aan diverse nationale wedstrijden en heb ik mijn vriendin Julie Dignouts tijdens haar Crossfit loopbaan op het hoogste niveau van Nederland begeleid.

Hoe we samen doelen bereiken...

Het verkrijgen van een gezondere levensstijl, afvallen, sterker worden of spiermassa opbouwen. Wat je doel ook is, uiteindelijk zal jij het meeste werk zelf moeten doen. Maar samen met mij zal er nooit een moment zijn dat jij je niet gemotiveerd voelt om net die ene herhaling extra te maken of toch nog een rondje extra te rennen. 

Natuurlijk moet er gewerkt worden maar plezier in het behalen van je doelen is belangrijk. Ik geloof dan ook in een gezamenlijke aanpak waarbij een persoonlijke klik en gezellige sfeer centraal staan en waarin alles in eerlijkheid besproken kan worden. 

Om samen jouw doelen te bereiken stellen we een trainingsprogramma op. Hiervoor doorlopen we de volgende stappen:

  • Intake: tijdens de intake brengen we aan de hand van de door jouw ingevulde vragenlijst jouw primaire doel in kaart.
  • 0-meting: tijdens deze trainingssessie gaan we kijken naar jouw bewegingspatronen welke dienen als basis voor het trainingsschema.
  • Tussentijdse meting: zo zorgen we dat we het juiste doen voor jou. En passen we het schema aan waar nodig!

 

Het enige wat hierna nog rest is het plannen van de eerste sessie en vlammen!

Lijkt dit je wat? Klik dan hier en stel de vragen die je nog hebt of plan een intakegesprek!