Personal Training

Met Personal Training begeleiden de gediplomeerde trainers van CrossFit Noordkade in Veghel jou 1 op 1. We coachen je op het gebied van beweging en gaan aan de slag met een trainingsschema gericht op het behalen van jouw persoonlijke doelen. Wil jij een gezonde(re) levensstijl, spiermassa opbouwen, sterker worden of afvallen? Wij staan voor jou klaar. 

 

Waarom kiezen voor Personal Training?

Nog niet overtuigd? Personal Training brengt veel voordelen met zich mee, hierbij een aantal daarvan op een rij:

  • Samen met jouw personal trainer haal je het maximale uit jezelf
  • Trainingsschema's op maat gemaakt voor jou
  • Verantwoord sporten is blessures voorkomen
  • Trainingen aangepast op jouw agenda
  • Gemotiveerd werken aan je persoonlijke doelen

 

Personal Training bij CrossFit Noordkade in Veghel

Bij Crossfit Noordkade bereiken we jouw doel samen! Wij krijgen energie van het helpen van mensen die de stap durven te nemen naar een gezondere leefstijl, en met deze energie zorgen wij dat jij altijd gemotiveerd blijft om net dat stapje extra te zetten. Want wat je doel ook is, uiteindelijk zal jij het meeste werk zelf moeten doen. Met onze persoonlijke aanpak ontwikkelen we trainingsschema’s op maat voor jouw persoonlijke doelen. Naast personal training zijn we gespecialiseerd in CrossFit en zijn de lijntjes kort met onze fysiotherapeuten en lifestyle coaches. Verantwoord sporten staat bij ons hoog in het vaandel.

Naast reguliere personal training zijn onze trainers specialisten op het gebied van Olympisch Gewichtheffen en Gymnastiek. We begeleiden (top)sporters met sportspecifieke training om beter te worden in jouw sport.

 

Werkwijze

Wij geloven in een persoonlijke aanpak en vinden het belangrijk alles eerlijk te bespreken. Samen werken we hard, maar zorgen we altijd voor gezelligheid en plezier in het sporten.. Om jouw doelen te bereiken stellen we een trainingsprogramma op maat voor je op. Hierbij doorlopen we de volgende drie stappen:

 

Plan een gratis intake

Tijdens een eerste intake maken we kennis met elkaar. Tijdens deze intake maken wij kosteloos een bewegingsanalyse. Op basis hiervan kunnen we een persoonlijk trainingsschema maken. Plan nu jouw gratis intake in.

 

Het enige wat hierna nog rest is het plannen van de eerste sessie en vlammen!

Lijkt dit je wat? Klik dan hier en stel de vragen die je nog hebt of plan een intakegesprek!