Specialties

Olympisch gewichtheffen

Gewichtheffen is een belangrijk onderdeel binnen CrossFit omdat het een enorm effectieve manier is om kracht, snelheid, coördinatie, flexibiliteit en vooral explosiviteit te trainen. Omdat de bewegingen erg technisch en gecompliceerd zijn bieden wij hier specifieke trainingen voor aan. Tijdens deze trainingen richten wij ons op de twee onderdelen van het gewichtheffen namelijk:

Het stoten (clean&jerk) - De halter moet eerst omhoog worden getrokken waar hij op de schouders /bovenkant borst wordt opgevangen, alvorens deze explosief moet worden uitgestoten boven het hoofd.

Het trekken (snatch) - De halter moet in één vloeiende beweging boven het hoofd gebracht worden.

Wil jij je hiervoor direct aanmelden? Klik dan hier.
 

Gymnastics

Naast gewichtheffen bestaat CrossFit uit verschillende gymnastische bewegingen. De specifieke lessen van deze les richt zich op het verbeteren van body weight gerelateerde oefeningen zoals pull ups, toes to bar, handstand push up, handstand walk, etc. Een super leuke les en het geeft ontzettend veel voldoening om een skill onder de knie te krijgen!

Wil jij je hiervoor direct aanmelden? Klik dan hier.

Strongman training

Je kent vast wel de sterkste man wedstrijden van tv. Grote, sterke mannen die met boomstammen sjouwen, een vrachtwagen vooruit trekken of een zware deadlift uitvoeren. Nou zijn de gewichten die hier worden getild voor de meesten van ons niet haalbaar, maar Strongman training is een mooie trainingsvorm waarmee je gegarandeerd sterker wordt en krachtuithoudingsvermogen traint. Het maakt niet uit wat je niveau is, deze les is voor iedereen toegankelijk. Je gaat aan de gang met zandzakken, tractorbanden, sled pulls en nog veel meer leuke Strongman trainingsmaterialen. Be ready to be strong!

Wil jij je hiervoor direct aanmelden? Klik dan hier.

Gewichtheffen

Gymnastiek

Strongman