Het Team

 

 

Luuk Pennycott

Mijn naam is Luuk Pennycott, ik ben 29 jaar oud en woon in Vught. Ik werk full time bij defensie als Sport/IBT instructeur. Tijdens mijn militaire opleiding ben ik in aanraking gekomen met CrossFit en sindsdien wil ik niet anders. Het is een sport die perfect bij me past. Ik heb onwijs veel zin om mijn enthousiasme en passie met iedereen in Veghel en omstreken te gaan delen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Gabor Martens

Mijn naam is Gabor Martens. Inmiddels ben ik 34 jaar jong en woon ik enkele jaren in het gezellige ‘s-Hertogenbosch. Zes jaar geleden ben ik begonnen met CrossFit na jaren in de sportschool vertoefd te hebben. Zoals de meeste mensen die CrossFit hebben ervaren sprong bij mij meteen de vonk over en CrossFit ik gemiddeld vier keer per week, met het accent op Olympisch gewichtheffen. In mijn vrije tijd houd ik vooral van gezelligheid met vrienden, op zijn tijd een festival, maar vooral genieten van het leven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julie Dignouts

Mijn naam is Julie Dignouts, ik ben 26 jaar oud en woon samen met Luuk in Vught. Ik ben de Fysiotherapeut en Leefstijlcoach van CrossFit Noordkade. Met mijn zorgzame karakter en theoretische kennis hoop ik jou te mogen helpen bij het behalen van jouw fysieke doelstellingen.